Creadomi erbjuder tjänster inom Visuell kommunikation. Det omfattar Homestaging och Inredningstjänster till privatpersoner och företag. Visual Merchandising, Innehållsproduktion och kommersiella samarbeten med butiker och företag. Färglära, ljussättning och inredning av personlig karaktär är viktiga faktorer som påverkar trivsel och harmoni. En inredningskonsultation kan hjälpa dig att skapa en trivsam och harmonisk känsla i hemmet som är unik för just dig och din livsstil. Den utgår alltid från din befintliga inredning och föreslår färgkombinationer, produkter och/eller inredningslösningar som kompletterar och förstärker. Visual Merchandising innebär försäljning genom synintryck. Anlita Creadomi för att kvalitetssäkra er butik och öka försäljningen. Vi erbjuder också digitala tjänster inom Innehållsproduktion, där vi skapar content av era produkter, tjänster eller upplevelser att publicera på ert företags sociala kanaler. Kontakta Creadomi om ni har några frågor
Tjänster som tillhandahålls:

Homestaging och Inredningstjänster till privatpersoner och företag. Visual Merchandising, Innehållsproduktion och kommersiella samarbeten med butiker och företag.

Område för tjänster

Arboga/Köping/Kungsör/Västerås/Örebro/Eskilstuna/Stockholm.

Utmärkelser:

Certifierad Visual Merchandiser Legitimerad Förskollärare

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.