Professionell fotograf som erbjuder såväl fotograferings- som retuscheringstjänster med fingertoppskänsla i det estetiska utförandet. Hög servicekänsla i allt från snabbhet i svar till slutleverans, alltid med kunden i fokus och med bibehållen kreativitet vad gäller fotografiska lösningar.
Tjänster som tillhandahålls:

Fotografering och retuschering av såväl redaktionell som kommersiell art i studio eller on location, t.ex för inredningsreportage, dokumentation av hotell och offentliga miljöer m.m... Studion ger även möjligheter till produktfoto av en rad olika produktgrupper. Erfaren att arbeta med såväl proffs- som amatörmodeller i alla åldrar.

Område för tjänster

Utgår från Stockholm, reser i Sverige och internationellt för uppdrag.

Kontakt:Linda Broström
Plats:Banvaktsvägen 12, 4 tr
171 48
Solna
Sverige
Expertinformation:
Typisk jobbkostnad:1 250 - 1 700 krOffert ges alltid innan uppdragsavtal ingås. De flesta jobb debiteras med bas i timdebitering, tidsåtgång uppskattas baserat på önskemål och kravprofil ställd av kunden.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.