Vi tror på öppenhet. Vi tror på ljus och glädje. Vi tror att när vi människor får leva i en ljus och öppen miljö så blir vi gladare, lyckligare och kreativare. Samtidigt tror vi att det är viktigt att kunna stänga om sig. Stänga ute kyla, värme, mörker, ljus eller obehöriga individer. Vi tror att den bästa, vackraste och säkraste lösningen som uppfyller dessa behov är Vikdörrar. I sortimentet hittar du vår specialitet vikdörrar i alla tillgängliga material och modeller. Även fasta glaspartier, skjutdörrar, takfönster och vridfönster i pvc har vi att erbjuda. Vi har hjälpt många fastighetsägare att välja rätt ögon till sina hus och många byggare har oss som sin främsta leverantör av fönsterprodukter. Här på Houzz delar vi med oss av bilder på våra spännande projekt!
Tjänster som tillhandahålls:

Försäljning av dörrar, Rådgivning om fasadpartier, Vikdörrar, Vikpartier, Vikväggar, Vikfönster, Skjutdörrar

Område för tjänster

Burseryd, Hela Sverige, Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar, Öland, Gotlands län, Vänersborg, Trollhättan, Jönköping, Linköping, Norrköping, Lidköping, Halmstad, Falkenberg, Varberg, Båstad, Ängelholm, Helsingborg, Vargön, Värnamo, Gislaved, Gnosjö, Växjö

Kontakt:Evert Wilhelmsson
Plats:Storgatan 31
333 77
Burseryd
Sverige
Expertinformation:
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.