Om Houzz

Välkommen till Houzz

Vi erbjuder den bästa upplevelsen för hem och renovering där vi för samman bostadsägare med företag i branschen med de bästa verktygen och resurserna.
Houzz började med ett hus.
När grundarna Adi och Alon renoverade sitt hem började de på samma sätt som de flesta andra; med en hög av inredningsmagasin och bekantas rekommendationer på inredare. De körde dock fast när de märkte att några utrivna sidor från inredningsmagasinen inte kunde förverkliga deras drömmar. Det måste finnas ett bättre sätt.
Så de skapade Houzz. En plats att hitta och spara fina foton av inspirerande hem. En plats att hitta och anlita rätt design- och byggföretag. En plats att komma i kontakt med andra som kanske varit i samma situation som dig. Det som började som ett hobbyprojekt har nu växt till ett community med miljontals bostadsägare, inredningsfantaster och hem- och renoverings experter över hela världen.
Oavsett om du ska inreda ett litet rum eller bygga ett helt nytt arkitektritat hus, så är Houzz det bästa sättet för dig att hitta inspiration, göra research och anlita experter.
Om du är ett företag ger Houzz Pro (houzz.se/pro) dig en riktigt smart lösning för att hjälpa dig stå ut, vinna nya kunder och hantera dina projekt enkelt och smidigt.