Om Houzz

Välkommen till Houzz

Vi erbjuder den bästa upplevelsen för hem och renovering där vi för samman bostadsägare med företag i branschen med de bästa verktygen och resurserna.
Houzz började med ett hus.
När grundarna Adi och Alon renoverade sitt hem började de på samma sätt som de flesta andra; med en hög av inredningsmagasin och bekantas rekommendationer på inredare. De körde dock fast när de märkte att några utrivna sidor från inredningsmagasinen inte kunde förverkliga deras drömmar. Det måste finnas ett bättre sätt.
Så de skapade Houzz. En plats där man kan titta på och spara bilder på massor av fina hem. En plats där man kan hitta rätt branschfolk inom inredning, design och arkitektur. En plats där man kan få kontakt med andra som har varit i en liknande situation. Houzz började som ett sidoprojekt, men har blivit ett community av mer än 40 miljoner bostadsägare, inredningsintresserade och experter på hem och bygg – över hela landet, och runt om i världen.
Det spelar ingen roll om du ska renovera hela köket eller bara letar efter det perfekta sängbordet – ditt Houzz-community med hemägare och experter står redo att hjälpa till. Och när du är redo att starta ditt projekt är Houzz den bästa platsen för att bli inspirerad, upptäcka produkter och både hitta och samarbeta med den arkitekt, designer eller entreprenör som du väljer.