Hur länge behåller du en bra bok?

Lisen Karlsson
29 Februari 2016

Jag kan ha lite svårt att skiljas från bra böcker men nu är bokhyllan full och jag behöver rensa. Hur länge brukar du spara bra böcker?


Kommentarer (5)

 • Hélen Syvertsen

  Klassiker sparar jag genom hela livet, likaså Atlas (kul att se hur gränser dras om, namn ändras) De flesta Fakta och Hobby/inredningsböcker likaså, pocket brukar jag lägga ut på lokala köp/sälj sidor, likaså inbundna romaner/deckare/thrillers, jag köper dessutom sådana på loppisar, secondhand, så dom har jag hög omsättning på, jag brukar sätta mig nån gång då och då för att gå igenom hobby/inrednings böckerna, man känner nästan på en gång om dom känns aktuella, jag brukar fråga mig själv: Skulle jag vilja inreda mitt hem med något ur denna bok, om inte, sälj eller skänk :D

 • mariannese

  Jag gillar Hélens idéer, men tyvärr kan jag inte själv leva upp till dem. Nu är det akut så min man och jag har ställt fram två kartonger, en till skönlitteratur, en till facklitteratur som vi ska göra oss av med. Få se hur det går...

 • PRO
  Madeleines Trädgård
  Bra böcker som jag verkligen fastnat för slänger jag aldrig, oavsett genre!
 • PRO
  Marias Inredning

  Jag tycker böcker är en fin inredningsdetalj så jag behåller nog böcker väldigt länge, om jag inte bara måste ge bort en bok som var riktigt bra till en vännina! ;)

 • Antonia af Petersens

  Länge :) Det är ju inte bara innehållet som är fint! Tycker böcker kan vara väldigt dekorativa också.

  Sellwood Library House · Mer info

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.