anna_holmquist26

Vad sätter du helst upp på väggarna?

Anna Holmquist
4 år sedan

Att köpa dyr konst är inte möjligt för alla men att ha fint på väggarna behöver inte vara dyrt. Vad har du på dina väggar? Exklusiv konst, loppisfynd, arvetavlor, posters, bonader eller kanske bara lite egentagna fotografier? Berätta här!


Traditional Living Room · Mer info

Dyr konst
Billig konst
Bonader
Foton
Posters
Har tomma väggar
Annat...

Kommentarer (4)

 • PRO
  Konstnär Sarah Thomasson Hellgren
  3 år sedan
  Förutom en Ardy Strüwer, så har jag min egen konst på väggarna! Titta gärna in på min sida här på Houzz.se eller på min Facebook-sida Konstnär Sarah Thomasson Hellgren. Bilden visar mitt senaste verk som hänger i mitt vardagsrum. Jag målar ofta abstrakta verk men jag porträtterar även kvinnokroppen i olika former. Jag målar med akryl och Mixed media. Denna pjäs kallar jag 'The sky has no limit'. Självklart är mina verk till salu! /Sarah Thomasson Hellgren
 • PRO
  AdoptMyart
  3 år sedan

  Just nu har jag hela huset fullt av mandalas :D kolla gärna/ Maria

 • PRO
  THEO TECKNAR
  3 år sedan

  Som illustratör så testar jag mycket mina egna motiv på vägggarna. För att testa och känna in hur motiven ter sig i olika rum. Byter således ut det jag har på väggarna rätt ofta.

 • PRO
  Solskyddsprodukter
  3 år sedan

  Snyggt invändigt solskydd!

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.