cajsacarlson

Vilka blir höstens stora trender?

Cajsa Carlson
2 år sedan

Nu är det ju snart höst, efter en superhärlig och lång sommar! Jag ser ändå fram emot frostiga morgnar och mörka kvällar med en kopp te och en bok, och tänkte dessutom göra om lite hemma nu när det är ny säsong. Därför ville jag fråga er: vilka tror ni blir de stora trenderna i höst?


Själv tror jag att vår fäbless för naturliga material och lite gammeldags mönster och tapeter fortsätter, och att vi fortfarande kommer att ha mycket växter inomhus. Men jag hoppas att vi får se mer starka, mättade färger och spännande mönster, och tror också att det kommer att komma in mer geometriska och skulpturala former i inredningen. Drömmer om lyxiga mid century modern-hem med enkla inredningar, men stora statement-pieces och mycket textur. Vad tror ni? Dela gärna med er i kommentarerna, ska bli spännande att höra vad ni tycker!


Joanna Lavens Home. Stockholm · Mer info


Houzz Tour | Karolina Modig · Mer infoKommentarer (3)

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.