redaktionennorden

OMRÖSTNING: Vilket rum har du lagt MINST tid och energi på?

När det kommer till att inreda och renovera, vilket rum har du lagt MINST tid och energi på i ditt hem?


RÖSTA och berätta gärna om varför i kommentarsfältet!


Linnéstaden, Majorsgatan 5 B · Mer info


Sovrum
Vardagsrum
Hall
Matrum
Kök
Badrum
Arbetsrum
Annat rum - berätta om vilket nedan!

Kommentarer (4)

 • Sara Norrman

  Arbetsrummet är även ett gästrum, och jag tycker att det är så svårt att kombinera... Därför känns det lite oälskat.

 • mariannese

  Tvekade mellan hallen och sovrummet. Båda är så små att möbleringen är given, inget att spela med där. Har satsat på väggar och golv.


  Kunde ha tagit med arbetsrum/gästrum också, också för litet att göra något roligt av. Om jag hade mera plats skulle jag köra klassisk hotellstil om inte rummet är för mörkt. Hotellrum har ju oftast både säng och arbetsplats, åtminstone hotell som vänder sig till affärsresenärer. Kanske heltäckande matta, golvlånga gardiner, mörka möbler, samma typ av lampor vid säng och skrivbord/arbetsbord. Klädskåp som kan fungera både för gästen och för arbetsmaterial. Snyggare arbetsstol som också kan fungera som fåtölj för en gäst. Vill man ha ljusare skulle mid-century modern passa, en mera skandinavisk stil, men fortfarande inriktad på bekvämlighet.


 • PRO
  Ingeborg Andersson

  Tvättrummet. Alltid i kaos... men med en bra dörr som man stänga till så man ser det inte. Dock är det ett projekt som ligger på min bucketlist.

 • Sara Norrman

  Med en bra dörr kommer man alltid långt Inbe Inredning!

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.