webuser_597290948

Förbättra min inrednings hemsida

Calixter
förra året

Hej! jag är en tjej på 21 år som precis startat hemsidan calixter.se där jag säljer inredningsdetaljer. Då detta är helt nytt får mig skulle jag mer än gärna få lite respons över vad ni har för åsikter, bra/dåligt förbättra osv!


Kika gärna en liten snabbis! Tacksam för hjälp!

https://calixter.se/

Kommentarer (3)

 • PRO
  Ambrosi Interiors & Styling
  förra året

  Hej,


  Det ser bra ut till mig! Bra start, ska ni lägga till fler produkter?


  MVH


  Claudia

  Interior designer

  www.interiorsbyambrosi.com

 • Helena Joelsson
  förra året

  Mitt första tips är att se över era texter. Ordentligt! Det ser väldigt google-translate ut, vilket gör mig lite skeptisk och (i min värld) inte inger förtroende.

  Mitt andra tips gäller presentationen av företaget, och ER – dvs vilka ÄR ni?

  När jag inte känner till ett (e-handels)företag tidigare så kollar jag "Om oss"/motsv och är det för anonymt eller luddigt då backar jag ur. Du skriver till exempel här att du är en tjej på 21 år, men undertecknar din fråga med företagets/hemsidans namn – råd: var personlig istället! Vem är DU? Jag ser på hemsidan att ni verkar vara tre unga personer i "teamet"/företaget, och för att skapa förtroende skulle jag vilja råda er att våga vara lite mer personliga. Berätta vilka ni är! Hur/när/varför fick ni idén till detta? Osv. Berätta gärna även något personligt (såg på insta: du har katt? Lysande, det berättar du. Med bild.) så era besökare/kunder känner att de lär känna er litegrann. Resten kommer säkert gå bra, ni verkar driftiga och du verkar ha en fin känsla för styling. Lycka till!

  /Helena

 • Frida Johansson
  förra året
  Vad kostar en hemsida att göra ???? Kram FJ
  Och ha ni några namn på bra
  Isf ,
  Skriv eller lägg ut till mig här
  Sessanvilda76@icloud.com
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.