webuser_224562054

Flytta kök och få nytt rum

Andreas Thander
7 dagar sedan
senast redigerad:7 dagar sedan

Hej, jag är tidigt i processen av att göra om i lägenheten, men har behov av input. Kanske någon med mycket tid över :-) orkar kommentera detta.

Den ritning jag har över lägenheten är från prospektet då jag köpte den. Utifrån den har jag skissat upp en ny variant, där köket flyttas och matplatsen blir ett rum. Där jag ritat pilar har jag tänkt sätta skjutdörrar. Det finns ventilation i alla fönster - men tyvärr inte det fönsterparti som är till vänster om entrédörren - dvs det nya rummet.

Finns det något enkelt skiss-program för sådana här saker? Jag gissar att jag behöver ta nästa steg och mäta upp hemmet, exakt, och inte de ungefärliga mått som finns.

Är det någon i forumet som får någon spontan tanke när ni ser skissen.

(Att flytta köket vet jag eg inte om det är möjligt, med tanke på avslopp, rördragningar och fläktutgången).

Givetvis tillkommer massa saker, såsom frågan om nya golv, annan elektricitet etc. Men just nu är det mest tankar kring planlösningen jag är ute efter. Nästa steg får bli att anlita något proffs på "helheten".

Vänligen /Andreas T
Kommentar

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.