ARKITECO är ett företag med kompetens och erfarenhet inom byggbranschen, Vi skissar, ritar och formger konstruktioner för både hus och landskapsmiljöer. Vi arbetar med bygghandlingar, bygglov för villor, flerbostadshus, fritidshus, ombyggnader, tillbyggnad, växthus samt planlösning för trädgårdar. Vi på ARKITECO är seriösa och noggranna, därför tar vi ert önskemål på störst allvar. Vår specialitet är inom byggprojektet (ritning, 3D modellering, idéskiss, kostnadskalkyl och myndighetskontakter) för både företag och privatpersoner. Vi har jobbat både stora och små projekt.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Arkitektritad design, Arkitektritningar, Bygga till fler rum, Byggnadskonstruktion, Byggnadsskisser, Hemrenovering, Köksdesign, Köksrenovering, Nybyggnation, Planlösning, Planritningar

Område för tjänster

Mölndal, Göteborg

2 projekt för ARKITECO AB
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.