Vi har stort engagemang, kompetens som vi kontinuerligt utvecklar och utmanar i våra projekt. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi idéer och visioner till faktiska, ekonomiskt gångbara och byggbara lösningar. Vi eftersträvar skönhet, enkelhet och funktion i våra projekt där vi aktivt tar vårt ansvar för att minimera vår påverkan på vår omvärld. Arkitekturens plats i samhällets förnyelse är given och nödvändig och arkitekter behöver aktivt ta ett större och bredare engagemang i de frågor som rör vår omvärld. Vårt mål är att skapa skönhet i de fysiska rum där människor och verksamheter kan träffas, utvecklas och växa tillsammans.
Tjänster som tillhandahålls:

Skisser och undersökningar, gestaltning, detaljering, byggteknik, rådgivning, planering, bygglov, systemhandlingar, bygghandlingar, bygguppföljning, projektledning, kundombud

Område för tjänster

Bostäder, Kontor, Lätt industri

Utmärkelser:

SAR/MSA, MRIAI (Part 3), B.Arch

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.