Vi har stort engagemang, kompetens som vi kontinuerligt utvecklar och utmanar i våra projekt. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi idéer och visioner till faktiska, ekonomiskt gångbara och byggbara lösningar. Vi eftersträvar skönhet, enkelhet och funktion i våra projekt där vi aktivt tar vårt ansvar för att minimera vår påverkan på vår omvärld. Arkitekturens plats i samhällets förnyelse är given och nödvändig och arkitekter behöver aktivt ta ett större och bredare engagemang i de frågor som rör vår omvärld. Vårt mål är att skapa skönhet i de fysiska rum där människor och verksamheter kan träffas, utvecklas och växa tillsammans.
Tjänster som erbjuds:

Arkitektritad design, Arkitektritningar, Badrumsdesign, Byggnadsteknik, Design av matsal, Energieffektiva bostäder, Hållbar design, Miljövänligt byggande, Nybyggnation, Poolhus, Projektledning, Restaurering av hus, Specialbyggd bastu, Utbyggnad av hemmet

Utmärkelser:

SAR/MSA, MRIAI (Part 3), B.Arch

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.