Dreem Arkitekters profilbild

Dreem Arkitekter

Om oss

Dreem är ett arkitektkontor som arbetar efter att tillföra samhället en medveten och engagerad arkitektur. Arkitektkontoret arbetar efter att skapa ett hållbart samhälle både ur ett miljö och socialt perspektiv. Dreem arbetar efter tydliga processer/ strategier som är utarbetade för att göra arbetet effektivt och genomtänkt. En viktigt del i Dreems arbete är att ha ett nära samarbete med beställare och uppdragsgivare som grundar sig på lyhördhet och flexibilitet. Digitala verktyg som underlättar processer och ger beställare information och kunskap i projekten. På Dreem har medarbetarna internationell bakgrund med erfarenhet av att driva kontor utomlands. Dreem strävar efter att arbeta mångkulturellt. Expertis innefattar arkitektur, stadsbyggnad, byggnadskonstruktion, teknisk samordning och inredning. Dreem har kompetens för certifiering inom Miljöbyggnad för Swedish Green Building Council samt även erfarenhet av att arbeta med BREEAM och LEED. Dreem anser att arkitektens uppgift är att ge alla projekt samma omsorg, oavsett storlek och ekonomiska förutsättningar, och alltid sikta efter god, genomtänkt och personlig arkitektur. Dreem grundades januari 2014 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Arkitektritad design, Arkitektritningar, Badrumsdesign, Byggnadskonstruktion, Byggnadsskisser, Byggnadsteknik, Design av trappa, Design av tvättstuga, Energieffektiva bostäder, Hållbar design, Köksdesign, Köksrenovering, Landskapsplanering, Miljövänligt byggande, Nybyggnation, Planlösning, Planritningar, Poolhus, Projektledning, Restaurering av hus, Rumsplanering, Specialanpassade bostäder, Specialbyggd bastu, Utbyggnad av hemmet, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Göteborg, Stockholm, Uppsala, Västerås,

Tillbaka till navigering

16 projekt

Tävling Strömstad

3 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.