ferrum arkitekter – lyssnar, gestaltar och förverkligar din vision OM OSS ferrum arkitekter startade sin verksamhet år 2006 och har idag åtta medarbetare. Kontoret är beläget i Lagerhuset med närhet till Järntorget, Långgatorna och Haga. Denna dynamiska miljö ger oss de bästa förutsättningar att arbeta med stort engagemang, kreativitet och lyhördhet för tidens strömningar. VISION ferrums arbete kännetecknas av en ny samtida arkitektur samtidigt som vi förädlar gamla byggnader med ett respektfullt förhållningssätt. Vår vision är vackra, miljövänliga och väl fungerande hus och livsrum. Vi arbetar med arkitekturens alla skeden – från stadsplanering ner till en byggnads många viktiga detaljer. Vi tror att god arkitektur skapas av en kombination av innovativa tankar och tidigare erfarenheter. En rik bakgrund med unika erfarenheter ger förutsättningar för att utveckla och kunna se framåt.

Tjänster som erbjuds:

Arkitektritad design, Arkitektritningar, Bevarande av kulturhistoriska byggnader, Bygga till fler rum, Byggnadsskisser, Hållbar design, Miljövänligt byggande, Nybyggnation, Planlösning, Planritningar, Rumsplanering

Område för tjänster

Göteborg

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.