Havarcs profilbild

Havarc

Om oss

Havarc AB är en arkitektfirma som bedriver konsult- och arkitektverksamhet inom bygg- och inredningsbranschen, samt produktdesign som möbler och belysning.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Arkitektritad design, Arkitektritningar, Badrumsdesign, Bygga till fler rum, Byggnadsskisser, Design av matsal, Design av trappa, Design av trädäck, Design av tvättstuga, Förminskning av husyta, Garagedesign, Hemrenovering, Konstruktion av små hus, Källardesign, Källarrenovering, Köksdesign, Köksrenovering, Miljövänligt byggande, Nybyggnation, Planlösning, Planritningar, Poolhus, Restaurering av hus, Rumsplanering, Specialbeställt hem, Tillbyggnad för modulhem, Utbyggnad av hemmet, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Göteborg

Expertinformation:

Havarc är en designfirma som har erfarenhet av projekt i varierande skalor, allt från gallerior till attefallshus. Vi är ett team med arkitekt och ingenjörsbakgrund. Beställaren är alltid huvudfokus och vi strävar alltid att uppnå bästa möjliga resultat genom vår lyhördhet, pragmatism och passion till yrket. Vi strävar efter att hitta bästa lösning till varje specifik projekt med fokus på hållbarhet, funktion, design och ekonomi. Ni är välkomna att höra av er till oss så vi kan diskutera era önskemål.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

41765
Göteborg
Sverige
Typisk jobbkostnad 1 - 1 miljon kr
Vi prissätter projekt fast eller rörligt efter beställarens önskemål. Vi kan också dela upp pris i olika etapper om kunden vill.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.