Jeanette Karsten ARKDEKO ABs profilbild

Jeanette Karsten ARKDEKO AB

Om oss

Jag tycker att varje uppdrag är roligt och är inte rädd att tänka utanför boxen, har sedan mycket liten ritat, tecknat och målat. Det har inte varit tveklöst med den konstnärliga och kreativa banan då flertalet i min släkt ägnat sig åt detta underbara i livet. Det estetiska såsom form, färg, ljus och de rumsliga volymerna är en lika viktig del som den tekniska för att få en helhetslösning som är optimal för resultatet. Vi sätter konsten och arkitekturen ihop utifrån din önskemål, de tekniska förutsättningarna och ekonomin får styra kreativiteten i projekten. - Varför bostadsägare och potentiella köpare ska anlita mig är att jag tänker helhet med teknik och estetik helhetstänkande! - Jag är lyhörd och tänker på kundens bästa - Har ekonomin med mig hela tiden och utgår från kundens budget och förutsättningar i projektet! Storytelling och skapa identitet är viktigt!

Tjänster som erbjuds:

Arkitektritad design, Arkitektritningar, Badrumsdesign, Bevarande av kulturhistoriska byggnader, Bygga till fler rum, Byggnadsskisser, Byggnadsteknik, Design av matsal, Design av trappa, Design av trädäck, Design av tvättstuga, Design och konstruktion av lada, Energieffektiva bostäder, Garagedesign, Hemrenovering, Hållbar design, Konstruktion av små hus, Källardesign, Källarrenovering, Köksdesign, Köksrenovering, Miljövänligt byggande, Nybyggnation, Planlösning, Planritningar, Poolhus, Restaurering av hus, Rumsplanering, Specialanpassade bostäder, Specialbyggd bastu, Tillbyggnad för modulhem, Utbyggnad av hemmet, Vardagsrumsdesign, Installation av takterass, ljussättning

Område för tjänster

Stockholm, Lidingö, Nacka, Tyresö, Uppsala, Täby, Värmdö, Sigtuna, Ekerö, Norrtälje, Enköping

Utmärkelser:

Arkitektexamen KTH, Arkitektur 1991 Epica Award Prize, Berlin 2015

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
113 34
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad - 1 miljon
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.