Mondaay Arkitektur och Design ABs foto

Mondaay Arkitektur och Design AB

Vi är ett arkitektkontor bestående av en arkitekt, inredare och konceptutvecklare och en byggingenjör, en komplett uppsättning! Detta bidrar till en helhetssyn i våra projekt, en trygghet under processen och ett fantastiskt slutresultat! Vi tror på en kortare beslutskedja och en paketerad och bra slutprodukt. Vi är unga, nytänkande och drivna och tillsammans har vi erfarenhet och bred kompetens inom projektets alla delar, från tidig idé till färdig produkt. Vi brinner för det vi gör och längtar redan till måndag för att arbeta med just din dröm!
Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Arkitektritad design, Arkitektritningar, Badrumsdesign, Bygga till fler rum, Byggnadsskisser, Design av matsal, Design av trappa, Design av trädäck, Design av tvättstuga, Förminskning av husyta, Garagedesign, Hemrenovering, Konstruktion av små hus, Källardesign, Köksdesign, Köksrenovering, Nybyggnation, Planlösning, Planritningar, Rumsplanering, Specialbeställt hem, Utbyggnad av hemmet, Vardagsrumsdesign, Inredning, Koncept, Design, Möbler, Snickeri, Bygglov

Område för tjänster

Mölndal, Göteborg, Strömstad, Kungälv, Grebbestad, Fredrikstad, Sarpsborg, Halden

2 projekt för Mondaay Arkitektur och Design AB
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.