Näslund Arkitekturs profilbild

Näslund Arkitektur

Om oss

Vi arbetar främst med bostadsprojekt i varierande skala från fritidshus och villor till flerbostadshus. Platsens förutsättningar och beställarens behov är i fokus tillsammans med effektiva och hållbara byggsystem. Vi specialiserar även på fastighetsutveckling med ett intresse för att se oväntad potential i befintliga miljöer. Vi samarbetar i nätverk med andra arkitekter och sitter tillsammans i en kontorsgemenskap i trevliga lokaler på Gärdet.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Arkitektritad design, Arkitektritningar, Badrumsdesign, Bevarande av kulturhistoriska byggnader, Bygga till fler rum, Byggnadsskisser, Design av matsal, Design av trappa, Design av trädäck, Design av tvättstuga, Design och konstruktion av lada, Hållbar design, Installation av takterass, Konstruktion av pool, Källardesign, Köksdesign, Köksrenovering, Miljövänligt byggande, Nybyggnation, Planlösning, Planritningar, Poolhus, Projektledning, Restaurering av hus, Rumsplanering, Specialanpassade bostäder, Specialbyggd bastu, Utbyggnad av hemmet, Vardagsrumsdesign, Kontrollansvarig

Område för tjänster

STOCKHOLM, Västernorrlands län, Örnsköldsvik

Utmärkelser:

Kontrollansvarig behörighet K

Expertinformation:

Medlem Sveriges Arkitekter

Tillbaka till navigering

Projects

Tillbyggnad flerbostadshus

2 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
Kontakta Näslund Arkitektur
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.