Amhult Bygg & Kakel Badrumsrenoverings foto

Amhult Bygg & Kakel Badrumsrenovering

Vi hjälper dig att förverkliga dina idéer och ser till att det blir ordentligt utfört. Under projektet har du kontakt med en projektledare som ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt och enligt dina önskemål. Vi kan även hjälpa dig med ritningar på ditt nya badrum och ta fram förslag på hur ditt nya badrum skulle kunna se ut Vi pressar priserna på din badrumsrenovering Genom att dels hålla låga timkostnader samt hålla kostnaderna för material nere ser vi till att du får så mycket som möjligt för den budget du satt för renoveringen. Genom att ni låter oss köpa in material som klinker och porslinsvaror via våra leverantörer så håller vi nere kostnaderna och skickar med en garanti på allt. Skickliga hantverkare och behöriga enligt Byggkeramikrådet Alla hantverkare är certifierade enligt Byggkeramikrådets riktlinjer. Det gör att du kan känna dig trygg i att arbetet sker på rätt sätt och blir professionellt utfört.
Tjänster som erbjuds:

Professionell badrumsrenovering i Göteborg Renovera ditt badrum – rätt utfört och till rätt pris Renovering från idé till genomförande

Område för tjänster

Göteborg

1 projekt för Amhult Bygg & Kakel Badrumsrenovering
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.