Badrumsfixaren i Sverige ABs profilbild

Badrumsfixaren i Sverige AB

Om oss

Hos oss blir drömmen till verklighet. Det skall kännas tryggt hela vägen när du renoverar ditt badrum. Tid, kvalitet och tillgänglighet är ledord i vår verksamhet. Vi håller vad vi lovar. Vi är ett Göteborgsbaserat företag som är specialiserade på renovera badrum. Badrumsfixaren i Sverige AB är ett kreativt företag med ett sammansvetsat team av hantverkare med mycket bred kompetens. Vi ger dig en kostnadsfri offert och ett fast pris på din badrumsrenovering. Av oss får du en tidplan – som vi håller. Vi kan det här med att renovera badrum, vi har många års erfarenhet och kunskapen. Ring oss för att få en kostnadsfri genomgång och offert eller fyll i vår offertförfrågan. Efter att vi fått in din förfrågan bokar vi tid för ett kostnadsfritt hembesök. Att besluta sig för att renovera badrum är en långsiktig investering som dessutom ökar värdet på din bostad. Därför arbetar vi tillsammans med dig för att ta fram en fungerande och kvalitativ lösning för just din badrumsrenovering. Förutom att lägga kakelplattor eller klinkers har vi även en detaljfokus som ger det lilla extra. Vi kan förverkliga dina badrumsdrömmar med skräddarsydda och behovsanpassade lösningar utan att ge avkall på design, funktion och kvalitet. Är du osäker på vilket badrum som passar dig? Kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

Område för tjänster

Göteborg

Expertinformation:

Licensnummer: 556940-4071

Tillbaka till navigering

25 projekt

Göteborg, Västra Götalands län, Sverige

Badrumsrenovering Göteborg - Björkekärr

16 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

411 29
Göteborg
Sverige
Beroende från projekt till projekt. för att få rätt pris måste vi komma ut på ett kostnadsfritt hembesök och gå igenom projektet med er samt se förutsättningarna mm därefter får ni en offert oftast inom 3 dagar.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.