Tycker du som många andra att en renovering verkar vara en komplicerad och ganska långdragen process? Vi på Baranowski Badrum & Kök har utvecklat ett system för att bygga badrum på bara 10 dagar, utan att tumma på kvaliteten i arbetet. Resultatet: du får ett vattentätt badrum efter dina specifikationer på under två veckor! Vi är proffs på kök och badrum, men kan även hjälpa till med andra mindre byggprojekt. När du renoverar kanske du inser att du vill ha elementskydd som matchar de nya köksluckorna, slipade golv eller nya fönster. Vi fixar det mesta, och kan vi inte just det du vill få hjälp med kan vi med största säkerhet rekommendera någon som kan. Kontakta oss för att boka ett besök så att vi kan ge dig en tydlig kostnadsfri offert på ditt projekt!

Tjänster som erbjuds:

Anläggning av linoleumgolv, Badrumsdesign, Badrumsrenovering, Bevarande av kulturhistoriska byggnader, Bygga till fler rum, Byggande av bastu, Byggnadsskisser, Golvläggning, Hemrenovering, Hållbar design, Installation av badkar, Installation av belysning, Installation av dusch, Kakelmontering, Källardesign, Källarrenovering, Ljusdesign, Läggning av vinylgolv, Miljövänligt byggande, Montering av bänkskiva, Montering av duschdörr, Montering av skåp, Montering av stänkskydd, Måla om skåp, Planlösning, Platsbyggda badrumsmöbler, Platsbyggda bänkskivor, Platsbyggda hyllor, Platsbyggda möbler, Platsbyggda skåp, Platsbyggda skåpdörrar, Renovering av skåpsluckor, Reparation av bänkskiva, Reparation av duschdörr, Reparation av kakel, Reparation av laminatgolv, Reparation av skåp, Utbyggnad av hemmet

Utmärkelser:

Våtrumsbehöriga, MVK,

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.