KM Living ABs profilbild

KM Living AB

Om oss

KM Living Construction AB är en byggfirma med sitt säte i Solna, Stockholm. Vi har sedan starten år 2008 skaffat oss stor erfarenhet inom byggbranschen, något som du kommer ha nytta av. Vårt mål har alltid varit att hjälpa dig som kund att förverkliga dina önskemål. Det bidrar vi till genom att alltid erbjuda dig högsta kvalitet och noggrannhet från våra duktiga hantverkare när du anlitar oss, oavsett som det handlar om någon liten, enkel renovering, eller något stort och lyxigt. Ett projekt är bara avslutat när du som kund är nöjd och vi garanterar att du kommer bli det. De flesta som anlitar oss har blivit rekommenderade av våra kunder. Det visar att våra kunder uppskattar den fina personliga servicen vi ger dem och att de är nöjda med slutresultatet. Vi lovar att du också kommer att bli det.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsrenovering Köksrenovering Totalrenovering Lägenhetsrenovering Renovering av villa El & VVS arbeten Nybyggnation Ombyggnation Snickeriarbeten

Område för tjänster

Stockholm

Expertinformation:

Vi är medlemmar i byggkeramikrådet, ElsäkerhetsverketSÄK och PER. Vi är behöriga i våtrum, el och tätskiktssystem, vi samarbetar endast med behöriga underentreprenörer. Vi är medlemmar i SÄK seriositet, Ärlighet och kunskap. Vi håller på att certifiera oss i miljö och kvalitetsarbete enligtISO 9001:2008 samt ISO 14001:2004. Organisationsnummer: 556761-6015 (Innehar F-skatt)

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

7 idéböcker

Tillbaka till navigering
Kontakta KM Living AB
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.