MOSAICUMs profilbild

MOSAICUM

Om oss

Glasmosaik för vackra levande ytor! Kök, badrum, poolområde eller lyxig fondvägg som lyfter rummet? Oavsett vilket projekt du planerar så är glasmosaik det mest spännande valet. Med glasmosaik kan du vara kreativ och enkelt skapa vackra, levande ytor med lyster, varför inte med en färgsättning som piggar upp och skapar glädje i rummet.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Badrumsrenovering, Design av tvättstuga, Design för särskilda behov, Källardesign, Platsbyggda badrumsmöbler, Platsbyggda bänkskivor

Område för tjänster

Sverige, Norge, Danmark, Finland

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för MOSAICUM
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Kontakta MOSAICUM
41663
Göteborg
Sverige
Typisk jobbkostnad 2 500 - 65 000 kr
Montera glasmosaik rätt, snyggt och enkelt! I vår webbshop www.mosaicum.se får du råd och anvisningar som underlättar ditt mosaikarbete. Följ dessa för att uppnå bästa möjliga monteringsresultat för hur glasmosaik blir bra och snyggt monterad. I en exempelbeskrivning har vi valt att visa hur man lägger mosaik på toalettgolv. Du får råd på vilka underlag glasmosaik in monteras och vilket material som ska användas m.m.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.