Värmdö Kakel & Designs profilbild

Värmdö Kakel & Design

Om oss

Värmdö Kakel är din kakel- och färg/badrumsinrednings butik i Värmdö med bygg & entreprenadtjänster. Värmdö Kakel & Design bildades 2007 med visionen om att skapa en optimal lösning för våra kunder genom att öppna en butik och ha egen anställd personal i vår entreprenad med bred kompetens och erfarenhet. Vår drivkraft är att vara med er för att skapa en smidig och prisvärd lösning med bästa resultat. Den stora fördelen för våra kunder är att vi samordnar hela projektet. Välkommen in till oss på Värmdö Kakel & Design.

Tjänster som erbjuds:

Försäljning av kakel, Kakelmontering, Montering av bänkskiva, Montering av stänkskydd, Reparation av kakel, Badrumsrenovering, ROT arbeten, Målning, Köksmontering, Totalentreprenad

Område för tjänster

Gustavsberg, Värmdö, Nacka, Stockholm

Utmärkelser:

Våtrumscertifikat , Färgexpert Caparol

Expertinformation:

Vi har våtrumscertifikat från BKR (byggkeramikrådet). I butiken finns många olika leverantörer av badrumstillverkare vi har även reservdelar till alla modeller. Vi är specialister på hela Gustavsbergs sortimentet samt dess reservdelar.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Värmdö Kakel & Design
Välj ditt betyg
Fenix väg 20
134 44
Gustavsberg
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.