Vector Platt - Plattsättning & Badrumsrenoverings foto

Vector Platt - Plattsättning & Badrumsrenovering

Vi är ett är företag specialiserade på plattsättning och badrumsrenovering sedan 2007, med hela Storstockholm som arbetsområde. Vi har arbetat länge med badrumsrenovering och kan hjälpa dig från planeringsstadiet till det färdiga badrummet. Våra nöjda kunder är en fantastisk bekräftelse på vårt arbete och en energikick att fortsätta att jobba med det vi alltid har trott på. Vår målsättning och vårt ledmotiv är att erbjuda kundservice du uppskattar och renovera badrum som du kommer att trivas i. Vi utför även olika andra tjänster såsom renoveringar, till och ombyggnationer, målning, snickeri. För oss är varje kund viktig och vårt mål är att alltid ha nöjda kunder. Vi utför arbeten både privatpersoner såväl som företag. För oss är det en självklarhet att våra medarbetare har den kompetens som behövs både vad gäller de material och de krav som ställs vid en badrumsrenovering. Vi erbjuder ett gediget yrkeskunnande och specialistkunskap. En badrumsrenovering handlar inte enbart om design och utformning. Själva hantverket är minst lika viktigt. En badrumsrenovering kräver ett gott och korrekt utfört grundarbete för att inte orsaka vattenskador i framtiden. Vi kan våtutrymmen och har våtrumscertifikat – en självklarhet för att garantera kvalitet och hållbara lösningar. Kunskapen om de material som används är minst lika viktig. Våra medarbetare har kunskap om olika materials särskilda egenskaper och förutsättningar. Det borgar för vackra och beständiga resultat som håller, år efter år. Kvalitet och kunskap är våra signum. Kontakta oss för rådgivning och offert. Det lönar sig i längden.

Tjänster som erbjuds:

• Plattsättning inom-/utomhus • Tillbyggnad, Ombyggnad • Dränering och isolering av husgrunder • Golvläggning inom-/utomhus • Köks montering,renovering • Bastu • Målningsarbete, tapetsering, spackling • Rivning • Byte av fönster och dörrar

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.