Markbyggarna i Östergötlands profilbild

Markbyggarna i Östergötland

Om oss

SPECIALISTER PÅ MARKARBETEN – AV ALLA DESS SLAG Vi kan hjälpa dig och ditt företag med allt från markarbeten och underhåll av yttermiljön till trädgårdsarbete och snöröjning. Vi har sju anställda men beroende på säsong är vi upp till 14 personer som ser till att arbetet alltid utförs med noggrannhet och med en enastående kvalité. MARK- & ANLÄGGNINGSARBETEN SOM HÅLLER När det gäller markarbeten kan det vara svårt som kund att se vad kvalité innebär, det visar sig först efter ett par år. Vi utför alltid ett gediget underarbete med grusbäddar av högsta kvalité – därför blir plattytor, murar, asfaltsytor och stenytor lika snygga år efter år. Markbyggarna i Östergötland arbetar med plattsättning, murar, trappor, grundtätning, dräneringar, trädgårdsarbeten, skötsel och snöröjning Markbyggarna i Östergötland startades våren 1997 i Motala och företaget har utvecklat ett mycket proffesionellt kunnande för trädgårdsanläggning med specialiserad personal inom olika områden med mångårig erfarenhet. Markbyggarna i Östergötland har både privatpersoner, industrier, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar som kunder. VI UTFÖR – VI HJÄLPER – VI JOBBAR Från tanke till verklighet – med noggrannhet, garanti, kvalité och bredd.

Tjänster som erbjuds:

Murar Altaner & Trädäck Plattsättning Fontäner & Trädgårdsutsmyckning Trappor Växter & Trädgårdsskötsel Asfaltsytor Dränering & Snöröjning

Område för tjänster

Utgår från Motala men jobbar inom hela Östergötland

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Markbyggarna i Östergötland
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

591 39
Motala
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.