Lightconcepts profilbild

Lightconcept

Om oss

På Lightconcept brinner vi för ljusets dynamik och oändliga möjligheter att skapa effekter. För oss är ljuset den viktigaste komponenten när man skall bygga nytt eller renovera. Från vision till installation är vår ambition att skapa kreativa lösningar, erbjuda en design och arkitektur utifrån kundens behov. Vi har en unik portfolio av marknadens ledande belysningsprodukter och erbjuder konsultation hela vägen, från idé till färdigt designkoncept.

Tjänster som erbjuds:

Försäljning av belysning, Installation av belysning, Installation av infälld belysning, Installation av poolbelysning, Installation av trädgårdsbelysning, Installation av utomhusbelysning, Ljusdesign

Område för tjänster

Göteborg, Paris, Hamburg, Franska rivieran

Expertinformation:

Vi har 20 års erfarenhet av belysningsbranschen. Genom gedigen kunskap och känsla för rummet tar vi fram den optimala belysningslösningen i så väl privat, kontors som retailprojekt.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Lightconcept
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Banergatan 43
155 22
Stockholm
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.