Årsta bygg & alltjänst AB utför det mesta inom byggsektorn. Vi är alltid beredda att tas fram en lösning som just passar dina behov och förutsättningar. Ni är varmt välkomna att höra av er med frågor och funderingar angående era projekt, från det lilla till det större.

Tjänster som erbjuds:

Anläggande av undergolv, Anläggning av laminatgolv, Anläggning av linoleumgolv, Badrumsrenovering, Betongreparation, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Byggnadsteknik, Design & konstruktion av gästhus, Design av entré, Design och anläggning av veranda, Design och konstruktion av lada, Fasadrenovering, Fuktsanering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Förrådsdesign och konstruktion, Golvläggning, Hemrenovering, Installation av eldstad, Installation av fönsterkarm, Installation av köksfläkt, Installation av vinkällare, Isoleringsarbete, Kakelmontering, Karmar, Konstruktion av modulhem, Konstruktion av små hus, Konstruktion av utomhuskök, Källarrenovering, Köksrenovering, Lägga trägolv, Läggning av vinylgolv, Montering av bänkskiva, Montering av fasadpanel, Montering av gipsvägg, Montering av golvlister, Montering av innerdörrar, Montering av skjutdörrar, Montering av taklist, Montering av ytterdörr, Monteringsfärdiga hus, Nybyggnation, Platsbyggd hemmabar, Platsbyggda skåp, Poolhus, Pärlspont, Rengöring av takrännor

Område för tjänster

Uppsala, Östhammar, Märsta, Sigtuna, Enköping

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.