Oavsett om ni ska renovera, bygga till eller bygga nytt så erbjuder vi våra tjänster med hänsyn till era önskemål, behov och vilja. Abeo AB är ett företag som har hantverkare med lång erfarenhet under sin vinge och en vision om att skapa en bättre boende miljö för alla. Vi bygger miljövänligt och energi snålt genom att alltid använda senast godkända material och vår kunskap som erfarenhet. Vi vet att varje renovering och nybyggnation är unik och därför skapar vi anpassade lösningar för varje renovering i sig dessutom har vi redan flera paket miljö-energi snåla hus för den som vill bygga nytt.
Tjänster som erbjuds:

Badrumsrenovering, Betonggolv, Betongkonstruktion, Betongreparation, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Energieffektiva bostäder, Fasadrenovering, Fuktsanering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Förrådsdesign och konstruktion, Golvläggning, Hemrenovering, Kakelmontering, Källarrenovering, Köksrenovering, Markförberedelse, Miljövänligt byggande, Montering av ytterdörr, Nybyggnation, Poolhus, Rivning, Tätskikt i källare, Uppbyggnad av carport, Utbyggnad av hemmet, Vindsrenovering

Område för tjänster

Upplands Väsby, Norra Stockholm

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.