AK Glas & Bygg ABs profilbild

AK Glas & Bygg AB

Om oss

AK Glas & Bygg är en gammal inarbetad firma som numera drivs av oss, två unga och hungriga killar Peter Kling och Marcus Hansson. Vi tog över för ett år sedan och ansvarar därmed för verksamheten i detta företag med lång branscherfarenhet och bred kompetens avseende glasmästeri och byggnadsarbeten.

Tjänster som erbjuds:

Vi hjälper dig med bla. Allt inom glas, bilglas, fönster, reparationer, nyglasning, inglasning, altan och balkonger, aluminiumpartier, fönsterrenoveringar samt fogningsarbeten. Om- och tillbyggnationer av olika slag: altaner, uterum, extrarum till villan. Vi utför också reparationer och renovering: takläggning, fasadrenovering, fönsterbyten, renovering av badrum samt kakelsättning.

Område för tjänster

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag i Västervik med omnejd, och kan ta sig an allt ifrån små renoveringsarbeten till ombyggnation.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för AK Glas & Bygg AB
Välj ditt betyg
593 61
Västervik
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.