TOTALENTREPRENÖR Blå Bygg startades 1988 av snickarna Lindgren och Åkerström och vi har sedan dess genomfört ett otal nybyggnationer, om och tillbyggnader till nöjda kunder i stockholmsområdet. Sedan 2014 drivs bolaget i ny regi med samma duktiga snickare och med en tydlig målsättning att fortsatt leverera stora och små byggprojekt utförda i högsta kvalitet med en professionell leverans. Blå bygg är idag en totalentreprenör som utför både stora och små projekt, genom vårt stora kontaktnät kan vi idag garantera en säker leverans genom hela kedjan i byggprocessen. Samtliga våra partners är mycket erfarna inom sitt respektive område. Vi arbetar efter att ha en kontakt med kunden under byggprocessen för att förenkla kommunikationen och samtidigt säkerställa att beställare och utförare arbetar efter samma målbild. Vi hoppas att vi får förtroendet att hjälpa dig med att förverkliga ditt byggprojekt!

Tjänster som erbjuds:

Ny planlösning/ Ombyggnation Renoveringar Tillbyggnation Nybyggnation Bygglov Kök Pool Arkitekt och konstruktionshjälp Totalentreprenader

Område för tjänster

Stockholm Nacka Värmdö Storstockholm Saltsjöbaden Saltsjö-Boo Ingarö Djurö Vindö

2 projekt för Blå Bygg
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.