Vi på Bygg & Snickeri Design har lång och gedigen erfarenhet av precisionssnickerier. Vi arbetar i en bransch som många gånger får utstå hård kritik och tuff granskning. Våra framgångar kommer utav motsatsen. Vi lämnar aldrig kunden med obesvarade frågor eller missnöjsamhet. Vi levererar mer än du förväntar dig. Ett avtryck som skall bära till nya rekommendationer. Specialiteter: • Vi utför total entreprenad inom bygg- och snickeriarbete. • Vi specialiserar oss på platsbyggda kök till bra priser. • Platsbyggda möbler och övrig inredning. Övrigt: Tillbyggnader, uterum, trädäck, badrum, takbyten, fasadrenoveringar, golvläggning, köksmontering m.m. Vi har våtrumsbehörighet. Vi tillämpar rotavdrag.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsrenovering, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Byggnadsteknik, Cederpanel, Design och anläggning av veranda, Fönsterbyte, Fönstermontering, Förrådsdesign och konstruktion, Golvläggning, Hemrenovering, Hållbar design, Installation av takfönster, Kakelmontering, Karmar, Konstruktion av husgrund, Konstruktion av utomhuskök, Källarrenovering, Köksrenovering, Lägga skiffertak, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Läggning av vinylgolv, Miljövänligt byggande, Montering av bänkskiva, Montering av fasadpanel, Montering av gipsvägg, Montering av golvlister, Montering av skjutdörrar, Montering av taklist, Montering av trappor, Montering av ytterdörr, Nybyggnation, Platsbyggd hemmabar, Pärlspont, Reparation av fasadpanel, Reparation av husgrund, Reparation av trädäck, Specialanpassade bostäder, Takreparation, Tätning av tak, Tätskikt i källare, Uppbyggnad av carport, Utbyggnad av hemmet, Vindsrenovering

Område för tjänster

Malmö

1 projekt för BYGG & SNICKERIDESIGN
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.