DPJ BYGGs profilbild

DPJ BYGG

Om oss

DPJ BYGG är ett familjeföretag som kopplar mångårig erfarenhet med ungdom och styrka. Våra hantverkare är människor som gillar sitt jobb, så vi är inte rädda för några utmaningar. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från rivning till slutstädning. Vi hjälper våra kunder att välja de bästa lösningarna. Kvaliteten på våra tjänster påvisas bäst av våra tidigare kunder som ni hittar under referenser. Vill du ha hjälp med något i ditt hem, kontakta oss redan idag!

Tjänster som erbjuds:

Anläggande av undergolv, Anläggning av laminatgolv, Betongkonstruktion, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Byggnadsteknik, Design & konstruktion av gästhus, Design av entré, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Förrådsdesign och konstruktion, Golvläggning, Hemrenovering, Kakelmontering, Konstruktion av husgrund, Konstruktion av små hus, Källarrenovering, Köksrenovering, Lägga tak, Lägga trägolv, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Montering av bänkskiva, Montering av fasadpanel, Montering av fasadputs, Montering av gipsvägg, Montering av golvlister, Montering av skåp, Montering av taklist, Montering av ytterdörr, Murverk, Nybyggnation, Pärlspont, Renovering av vind, Reparation av dörrar, Reparation av fasadpanel, Reparation av staket, Reparation av trädäck, Restaurering av hus, Rivning, Shingeltak, Takreparation, Uppbyggnad av carport, Uppsättning av staket, Vindsrenovering, tillbyggnader,, nybyggnader, totalarenoveringar

Område för tjänster

Lidingö

Expertinformation:

DPJ BYGG Jobbar mäst på Lidingö

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
Kontakta DPJ BYGG
142 66
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 5 000 - 2 miljoner kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.