Eknor Fastighetsutvecklings profilbild

Eknor Fastighetsutveckling

Om oss

Eknor har under mer än ett decennium bidragit till nya bostäder i Stockholm. Främst genom högkvalitativa ombyggnader och utveckling av befintliga fastigheter. Vi köper, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen i Stockholmsområdet. Vår långsiktiga strategi är att vara aktiva inom både omvandling och nyproduktion. Ett projekt utvecklat av Eknor Fastighetsutveckling bjuder något extra, oavsett om det är en ombyggd gammal industrilokal eller en helt ny byggnad.

Expertinformation:

Eknor-gruppen: Eknor Fastighetsutveckling AB, Eknors Fastighets AB och Klinten Nova omfattar bygg och fastighetsbolag som ägs och drivs av Gunnar Eknor. Vi förvaltar idag 122 lägenheter i Nora som ligger i Bergslagen 3 mil norr om Örebro. Bolagen omsätter cirka 30 Mkr per år och har 6 st. anställda.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Eknor Fastighetsutveckling
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering
11448
Stockholm
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.