Far & Son Byggpartner är ett modernt byggföretag som vet att service, kommunikation och gediget arbete är vad kunden eftersträvar. Därför eftersträvar vi samma sak. Bolaget startade 2016, då två personer valde att gå ihop på grund av att det väcktes en idé. Nämligen att en far och hans son skulle starta något tillsammans. Leif har drivit eget inom bygg sedan 1997 och jobbar för närvarande som underleverantör till en golv- och plattsättningsfirma. Han bistår således i den byggtekniska biten. Gabriel är utbildad redovisningskonsult, har jobbat med försäljning/marknadsföring och som projektledare för ett mindre byggföretag som fokuserar på badrums- och köksrenoveringar. Han bistår således i den administrativa biten, men även när det kommer till att designa och ge rådgivning om badrum och kök. Tack vare noga utvalda samarbetspartners, kan vi sätta personer med rätt kompetens på rätt plats. Detta medför även att vi kan ta hand om hela ditt projekt och erbjuda alla nödvändiga behörigheter, så att du som kund slipper sitta och leta efter enskilda hantverkare. Vi jobbar för närvarande i Stockholmsregionen och kan, till viss mån, åta oss uppdrag i Uppsala och Enköping. För er trygghet är vi godkända av Villaägarnas riksförbund och försäkrade med en allriskförsäkring hos IF Skadeförsäkringar samt anslutna till ID06. Vi är även utbildade inom Skotta säkert, för tryggare snöröjning på tak och kommer inom kort även vara certifierade som sakkunnig inom taksäkerhet.
Tjänster som erbjuds:

Anläggnade av undergolv, Anläggning av laminatgolv, Badrumsrenovering, Betonggolv, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Byggföretag, Design & konstruktion av gästhus, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Golvläggning, Hemrenovering, Hållbar design, Kakelmontering, Karmar, Källarrenovering, Köksrenovering, Lägga tak, Lägga trägolv, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Montering av dörrar, Montering av fasadpanel, Montering av fasadputs, Montering av gipsvägg, Montering av golvlister, Montering av skjutdörrar, Montering av taklist, Montering av takrännor, Montering av ytterdörr, Monteringsfärdiga hus, Murverk, Nybyggnation, Platsbyggd hemmabar, Platsbyggda skåp, Renovering av gästtoalett, Renovering av vind, Rivning, Vindsrenovering

Område för tjänster

Enköping

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.