FL Byggs profilbild

FL Bygg

Om oss

FL BYGG har många års erfarenhet av att uppföra hus från grunden, med gedigna material och i harmoni med omgivningen. Hållbarhet och kvalitet är alltid i fokus. Vår drivkraft är mötet med människor och glädjen att tillsammans arbeta fram vackra, personliga och tåliga lösningar. Hos oss möter du hantverkare med kreativitet, kunskap och en positiv anda - Ingenting är omöjligt!

Tjänster som erbjuds:

Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Byggnadsteknik, Design & konstruktion av gästhus, Design och anläggning av veranda, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Hemrenovering, Installation av köksfläkt, Kakelmontering, Konstruktion av modulhem, Konstruktion av små hus, Konstruktion av utomhuskök, Källarrenovering, Köksrenovering, Monteringsfärdiga hus, Murverk, Nybyggnation, Platsbyggd hemmabar, Platsbyggda skåp, Poolhus, Renovering av vind, Specialbyggd bastu, Takreparation, Tillbyggnad för modulhem, Uppbyggnad av carport, Utbyggnad av hemmet, Vindsrenovering

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
Kontakta FL Bygg
277 36
Vitaby
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.