FM Stork Housing ABs profilbild

FM Stork Housing AB

Om oss

Vi på Stork Housing strävar alltid efter 100% nöjda kunder samt att alltid överträffa våra kunders förväntningar i allt vi tar oss an. Vår ambition är att alltid vara förstahandsvalet för företag och privatpersoner som ska genomföra ett byggprojekt. Detta ska vi uppnå genom att kombinera vår långa erfarenhet inom el, bygg och VVS med vår känsla för form och design. Vi tror att ett lyckat projekt alltid handlar om god kommunikation och därför ser vi till att alltid finnas tillgängliga för våra kunder.

Tjänster som erbjuds:

Anläggning av laminatgolv, Badrumsrenovering, Betonggolv, Bygga till fler rum, Byggföretag, Design & konstruktion av gästhus, Design av entré, Design och konstruktion av lada, Fönsterbyte, Fönstermontering, Golvläggning, Hemrenovering, Installation av belysning, Installation av dusch, Installation av fönsterkarm, Kakelmontering, Karmar, Montering av bänkskiva, Montering av fasadpanel, Montering av golvlister, Montering av skjutdörrar, Montering av taklist, Nybyggnation, Platsbyggda skåp, Renovering av garderob, Renovering av gästtoalett, Reparation av dörrar, Reparation av kakel, Reparation av trädäck, Rivning, Tätskikt i källare, Utbyggnad av hemmet, Väggutjämning

Område för tjänster

Stockholm

Utmärkelser:

För oss på Stork Housing är det viktigt att aldrig tumma på kvaliteten i de projekt eller arbetsinsatser vi gör. Därför ser vi till att alltid ha rätt försäkringar och certifieringar. Certifierade inom: - SÄKER VATTEN - GVK Säkra våtrum - ELSÄKERHETSVERKET Försäkringsbolag: - IF Skadeförsäkringar

Expertinformation:

Vi är experter på renoveringar och ombyggnationer av bostäder och fastigheter. Våra hantverkare har lång erfarenhet inom områden som el, VVS och bygg samt att vi arbetar nära finsnickare om så krävs. Det som skiljer oss från våra konkurrenter är att vi på riktigt engagerar oss i våra kunders projekt och hjälper till från idé till slutbesiktning och långt därtill. Vi utgår från bostäders tidstypiska stil i de förslag vi lägger fram och tar hänsyn till design och form som håller över tid.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för FM Stork Housing AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Kontakta FM Stork Housing AB
11425
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 30 000 - 1,5 miljoner kr
Vi utför allt från små till stora byggprojekt.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.