GÖAF är ett nytt och spännande byggföretag som bedriver verksamhet i västra Sverige med fokus i Göteborgsområdet. Vi vill bidra till en långsiktig samhällsuppbyggnad och vara till nytta för prismedvetna människor som har hållbarhet och kvalitet i fokus. För oss är innovation och trygghet två viktiga beståndsdelar i en framgångsrik verksamhet, därför har vi flera olika certifieringar och är självklart försäkrade.
Tjänster som erbjuds:

Bygga till fler rum, Bygge av garage, Byggföretag, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Installation av takfönster, Köksrenovering, Miljövänligt byggande, Montering av fasadpanel, Montering av gipsvägg, Montering av golvlister, Montering av taklist, Montering av takrännor, Pärlspont, Reparation av fasadpanel, Reparation av trädäck, Uppbyggnad av carport, Växthus montering, Montering uterum

Område för tjänster

Hisingen, Göteborg

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.