Gullbergs Bygg ABs profilbild

Gullbergs Bygg AB

Om oss

Personliga entreprenader Gullbergs Bygg AB är ett modernt byggföretag med omfattande verksamhet runt om i regionen. Sedan starten för tjugofem år sedan har vi hjälpt företag och privatkunder med många olika typer av byggprojekt, från att skruva fast en list till att bygga om ett hotell. Vår målsättning är och har alltid varit att inte säga nej till något uppdrag, hur svårt och krångligt, litet eller stort det än är. Vi är ett personligt företag med välutbildade hantverkare. På företaget finns snickare, plattsättare, murare och lagerarbetare. Alla som jobbar inom Gullbergs Bygg tar eget ansvar, vet vad som krävs för att kunden ska bli nöjd och sätter följaktligen kunden i fokus. Denna breda kompetens är tillsammans med vårt stabila nätverk av samarbetspartners en stor fördel och innebär att vi kan erbjuda helhetslösningar i byggprojektet. Och vara den enda kontakten som du behöver!

Tjänster som erbjuds:

Badrumsrenovering, Betonggolv, Brygga, Bygga till fler rum, Byggföretag, Design & konstruktion av gästhus, Design av entré, Design och anläggning av veranda, Design och konstruktion av lada, Fasadrenovering, Fuktsanering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Förrådsdesign och konstruktion, Golvläggning, Hemrenovering, Husramar, Installation av belysning, Installation av dusch, Installation av elektrisk eldstad, Installation av fönsterkarm, Installation av köksfläkt, Installation av takfönster, Isoleringsarbete, Kakelmontering, Karmar, Konstruktion av husgrund, Källarrenovering, Köksrenovering, Lägga tak, Lägga trägolv, Läggning av nytt tak, Läggning av vinylgolv, Montering av trappor, Montering av ytterdörr, Murverk, Nybyggnation, Platsbyggd hemmabar, Platsbyggda skåp, Tillbyggnad för modulhem, Tätning av tak, Utbyggnad av hemmet

Tillbaka till navigering

15 projekt

Utvändigt spa med sjöutsikt

5 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
591 61
Motala
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.