Hansen Lau Entreprenad ABs profilbild

Hansen Lau Entreprenad AB

Om oss

Ett byggföretag med engagemang, kunskap och kvalité som ledstjärna Hansen Lau Entreprenad AB är ett mångsidigt företag som utför det mesta i branschen förekommande. Vi arbetar dels som underentreprenörer åt medelstora byggföretag men har med tiden fått ett ökande inslag av privatkunder som främst ser till erfarenhet, kvalitet och engagemang i ett åtagande. Mot privatkunder utför vi entreprenader med totalansvar och vi har ett väl fungerande samarbete med företag inom främst El och VVS. Vår erfarenhet har gett oss en insikt i att det till synes omöjliga med lite tankemöda och planering kan bli något som “sticker ut” och blir riktigt tilltalande. Har du funderingar på att renovera eller bygga om så tveka inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst spånande i tankar och ideer som eventuellt kan mynna ut i ett färdigt förslag inom en fastställd kostnadsram. Vi konkurrerar inte med orealistiskt snäva tids och kostnadsfaktorer då vi vet att kvalitet tar sin tid som exempel uttorkningstider, ändringar under projektets gång mm mm. Vi är belägna i Huddinge söder om Stockholm men är inte främmande för uppdrag utanför Stockholms län.

Tjänster som erbjuds:

Anläggande av undergolv, Badrumsrenovering, Betonggolv, Betongkonstruktion, Betongreparation, Brygga, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Cederpanel, Fönstermontering, Golvläggning, Hemrenovering, Installation av sten, Installation av vinkällare, Kakelmontering, Konstruktion av utomhuskök, Köksrenovering, Platsbyggd hemmabar, Poolhus, Reparation av husgrund, Reparation av trädäck, Specialanpassade bostäder, Specialbyggd bastu, Stenhuggning, Tätskikt i källare, Vindsrenovering, Väggutjämning, Naturstensmontage

Område för tjänster

Huddinge, Stockholms län

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Hansen Lau Entreprenad AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Kontakta Hansen Lau Entreprenad AB
Lönnvägen 21
141 41
Huddinge
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.