Hausbygg ABs profilbild

Hausbygg AB

Om oss

Hausbygg AB är ett byggföretag med mångårig erfarenhet och bred kunskap i branschen, med resurser att ta hand om allt från den lilla renoveringen till den stora nybyggnationen. Vi är specialiserade inom köks- och badrumsrenoveringar. Vi har ett väletablerat nätverk med kompetenta, och auktoriserade underentreprenörer. Vi garanterar kvalitet i arbetets alla faser. I samband med varje renovering träffas projektchef och beställare och har en noggrann genomgång av vad som skall göras. Kvalitet, noggrannhet och branschregler är väldigt viktigt för oss.

Tjänster som erbjuds:

Anläggande av undergolv, Anläggning av laminatgolv, Badrumsrenovering, Betonggolv, Betongreparation, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Byggnadsteknik, Design av entré, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Gipsning, Golvläggning, Hemrenovering, Hållbar design, Installation av belysning, Installation av dusch, Installation av fönsterkarm, Installation av köksfläkt, Installation av sten, Kakelmontering, Källarrenovering, Köksrenovering, Lägga tak, Lägga trägolv, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Läggning av vinylgolv, Markförberedelse, Montering av bänkskiva, Montering av fasadputs, Montering av golvlister, Montering av innerdörrar, Montering av skåp, Montering av ytterdörr, Monteringsfärdiga hus, Renovering av gästtoalett, Renovering av vind, Reparation av fasadpanel, Reparation av kakel, Reparation av staket, Reparation av trädäck, Rivning, Takreparation, Tätskikt i källare, Uppsättning av staket

Område för tjänster

Oxie, Malmö, Skåne län

Utmärkelser:

BKR Certifikat - AA-Rating - Ansvarsförsäkring

Expertinformation:

BKR behörigt företag

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Hausbygg AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Kontakta Hausbygg AB
Keramikvägen 26
23840
Oxie
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.