Jonas Bygg & Plattsättnings foto

Jonas Bygg & Plattsättning

Ett småländskt företag med 2 delägare, Jonas och Adam som tillsammans har jobbat inom bygg och plattsättningsbranschen i över 20 år. Företaget har för tillfället 13 anställda snickare med erfarenhet från både små och stora byggnadsentreprenader. Företagets signum har formats under många år i byggbranschen och står för ansvarsfullt kvalitetstänkande för Er som kund. Jonas Bygg & Plattsättning är utbildat och godkänt enligt BBV, Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum samt anslutet till Plattsättnings Entrepenörers Riksförening. www.bkr.se : Länk till Byggkeramikrådets hemsida för gällande våtrumsregler och riktlinjer. Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.
Tjänster som erbjuds:

Vi erbjuder helentreprenader och kompletta lösningar för våra kunder vid byggnation och renoveringar, då vårt sammarbetsnät är komplett med underentreprenörer inom el, vvs och måleri Renoveringar Ombyggnationer Tillbyggnad Nybyggnation Markarbeten Mur- & putsarbeten Härdplastarbeten Plattsättning

Område för tjänster

Anderstorp, Gislaved med omnejd

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.