Kungsbacka Tak & Byggs profilbild

Kungsbacka Tak & Bygg

Om oss

På Kungsbacka Tak & Bygg AB har vi valt att hålla en linje med fokus på trygghet och kvalité för dig som kund. Det innebär att vi alltid lämnar fasta priser med en garanterad produktionstidplan. Varje projekt leds av en dedikerad projektledare som har det övergripande ansvaret för just ditt projekt med uppgift att sköta all kommunikation med dig från uppstartsmöte, under genomförande till gemensam avstämning vid slutförandet av projektet. Kungsbacka Tak- och Bygg AB grundades 2011 och erbjuder totalentreprenad från markarbete till nyckelfärdiga hus. Vi utför arbeten åt både privatpersoner och företag. Verksamheten bedrivs i Kungsbacka med omnejd.

Tjänster som erbjuds:

Anläggning av gummitak, Anläggning av plåttak, Betonggolv, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Byggnadsteknik, Design & konstruktion av gästhus, Design och anläggning av veranda, Energieffektiva bostäder, Fasadrenovering, Fönstermontering, Golvläggning, Hemrenovering, Hållbar design, Installation av fönsterkarm, Installation av takfönster, Isoleringsarbete, Konstruktion av husgrund, Konstruktion av modulhem, Konstruktion av små hus, Konstruktion av utomhuskök, Källarrenovering, Köksrenovering, Lägga skiffertak, Lägga trägolv, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Miljövänligt byggande, Montering av bänkskiva, Montering av fasadpanel, Montering av gipsvägg, Montering av takrännor, Montering av ytterdörr, Monteringsfärdiga hus, Nybyggnation, Renovering av vind, Reparation av trädäck, Rivning, Specialanpassade bostäder, Takreparation, Tillbyggnad för modulhem, Tätning av tak, Tätskikt i källare, Uppbyggnad av carport, Utbyggnad av hemmet, Vindsrenovering, Väggutjämning, västra götaland

Område för tjänster

Kungsbacka, Hallands län, Västra Götalands län

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Kungsbacka Tak & Bygg
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Kontakta Kungsbacka Tak & Bygg
Hantverksgatan 30
43442
Kungsbacka
Sverige
Typisk jobbkostnad 100 000 - 10 miljoner kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.