LIDGOLW Bra golv för bra affärers profilbild

LIDGOLW Bra golv för bra affärer

Om oss

Vår ambition är att fokusera på bra golv för bra affärer. Att till kommersiella butiksföretag, bilhandlare, flygplatser och andra offentliga utrymmen, erbjuda nya golv till hög kvalitet, hantverkskunnighet och flexibilitet när det gäller läggning och attraktiva priser.

Tjänster som erbjuds:

Ett kostnadseffektivt, säkert och kvalitativ utfört arbete av LIDGOLW till högsta kvalitet på utfört arbete och detta oavsett kvalitetsnivå på materialval för golvläggning, golvbehandling, golvsupport eller skötselanvisningar.

Område för tjänster

LIDGOLW har ett stort utbud av olika typer av klinkergolv, marmorgolv, stengolv, granitkeramikgolv, kakel, terrazzogolv ja olika golvmaterial helt enkelt, samt en unik möjlighet att anpassa utseende på golvmaterialet utifrån ditt önskemål.

Utmärkelser:

Vi är båda auktorisationsutbildade inom branschorganisationen PER (Plattsättnings Entreprenörernas Riksförbund).

Expertinformation:

LIDGOLWs fokus är ”Bra golv för bra affärer” och att leverera ett helhetskoncept. LIDGOLW tar ansvar och lämnar omfattande garantier i hela värdekedjan från lagt golv till dagligt golvunderhåll. LIDGOLWs affärsidé är att erbjuda en kostnadseffektiv, säker, och kvalitativ golventreprenad inklusive servicetjänster, kunden får slitstarka, estetiska och tilltalande golv till t ex butiker, bilhallar, flygplatser, resecenter, köpcenter och övrig offentlig miljö.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för LIDGOLW Bra golv för bra affärer
Välj ditt betyg
Skogvaktarevägen 11
531 53
Lidköping
Sverige
Typisk jobbkostnad SEK50 000 - 6 000 000
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.