Mäster Byggs profilbild

Mäster Bygg

Om oss

Mäster Bygg grundades 1999 och drivs av Kennet Andersson. Idag har Mäster Bygg åtta anställda, Filip Ryde, Fredrik Nilsson, Michel Persson, Jens Holmegaard, Robin Hansson och Magnus Rosvall som är utbildade snickare. Vi har stor hjälp av Ingela Andersson, som är administrationsansvarig. Detta är vi på Mäster Bygg och det är oss ni möter när vi kommer ut för att hjälpa er. Mer om oss finner ni på masterbygg.se.

Tjänster som erbjuds:

Aluminiumpanel, Anläggnade av undergolv, Anläggning av gummitak, Anläggning av laminatgolv, Anläggning av linoleumgolv, Badrumsrenovering, Betonggolv, Betongkonstruktion, Betongreparation, Brandsäkring, Brygga, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Cederpanel, Design & konstruktion av gästhus, Design av entré, Design och anläggning av veranda, Design och konstruktion av lada, Energieffektiva bostäder, Fasadrenovering, Fuktsanering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Förrådsdesign och konstruktion, Golvläggning, Hemrenovering, Husramar, Hållbar design, Impregnering, Installation av dusch, Installation av eldstad, Installation av elektrisk eldstad, Installation av fönsterkarm, Installation av gasbrasa, Installation av pelletskamin, Installation av rullstolsramp, Installation av solpaneler, Installation av sten, Installation av takfönster, Installation av varmvattenberedare, Installation av vedspis, Installation av vinkällare, Isoleringsarbete, Kakelmontering, Karmar, Konstruktion av husgrund, Konstruktion av utomhuskök, Källarrenovering

Område för tjänster

Hörby, Skåne län

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Mäster Bygg
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering
242 92
Hörby
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.