Mariusbyggs profilbild

Mariusbygg

Om oss

Marius Bygg startade 2006 ochär renoveringsspecialister. Vi har kontor i Fristad, Borås. Marius Bygg är det lilla byggföretaget med den stora känslan för service och kvalitet. Vi arbetar nära er som kund och med stor flexibilitet. Vi gör besök för information, rådgivning och prisuppgifter. Vi har försäljning och montering av bland annat PVC-fönster.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsrenovering, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Byggföretag, Design av entré, Design och anläggning av veranda, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Golvläggning, Hemrenovering, Isoleringsarbete, Kakelmontering, Konstruktion av små hus, Konstruktion av utomhuskök, Källarrenovering, Köksrenovering, Lägga tak, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Miljövänligt byggande, Montering av bänkskiva, Montering av fasadpanel, Montering av gipsvägg, Montering av golvlister, Montering av skjutdörrar, Montering av takrännor, Montering av ytterdörr, Platsbyggda skåp, Renovering av gästtoalett, Renovering av vind, Reparation av trädäck, Specialbyggd bastu, Takreparation, Tätning av tak, Vindsrenovering, Montering av dörrar

Område för tjänster

fristad

Utmärkelser:

Våtrum behörig Utbildning Bas P, Bas U byggställning till 9 m

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

3 idéböcker

Tillbaka till navigering
Kontakta Mariusbygg
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.