McCarthys Snickeri & Bygg AB Ett mindre byggföretag med BREDARE kompetens Vi på Mc Carthys Snickeri & Bygg har alltid satt kundens behov och vår kvalitet i centrum. Problemlösning är vår specialitet! Vi samarbetar kontinuerligt med arkitekter, konstruktörer och byggvaruhus för att göra det så smidigt som möjligt för dig . När du anlitar oss får du ett erfaret team som har utfört byggprojekt med nöjda kunder sen 2005, Vi är stolta över vår trippel A rating vilket endast 3% av Sveriges företag har. Du kanske även har sett oss i TV programmet Rum för dig på TV3 Vi ser fram emot ett lyckat samarbete ! -Shem Mc Carthy (VD)

Tjänster som erbjuds:

Badrumsrenovering, Betongkonstruktion, Brygga, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Design & konstruktion av gästhus, Design av entré, Design och anläggning av veranda, Design och konstruktion av lada, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Golvläggning, Hemrenovering, Hållbar design, Installation av vinkällare, Kakelmontering, Läggning av nytt tak, Nybyggnation, Platsbyggda skåp, Poolhus, Renovering av vind, Takreparation, Utbyggnad av hemmet, Vindsrenovering

Område för tjänster

Tungelsta, Stockholms län

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.