Nicklas Andersson bygg & inredning Abs profilbild

Nicklas Andersson bygg & inredning Ab

Om oss

Litet personligt byggföretag med dig som kund i fokus. Jobbar framförallt med renoveringar inomhus. Allt ifrån mindre monterings jobb, till större omfattande renoveringar. Tveka inte att kontakta mig för en kostnadsfri offert!

Tjänster som erbjuds:

Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Byggnadsteknik, Cederpanel, Design & konstruktion av gästhus, Design av entré, Förrådsdesign och konstruktion, Golvläggning, Hemrenovering, Kakelmontering, Köksrenovering, Lägga trägolv, Montering av bänkskiva, Montering av fasadpanel, Montering av gipsvägg, Montering av skjutdörrar, Montering av taklist, Montering av ytterdörr, Platsbyggd hemmabar, Platsbyggda skåp, Pärlspont, Renovering av garderob, Renovering av gästtoalett, Renovering av vind, Reparation av staket, Reparation av trädäck, Specialbyggd bastu, Uppbyggnad av carport, Vindsrenovering

Område för tjänster

Stockholm, Sälen

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Nicklas Andersson bygg & inredning Ab
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Kontakta Nicklas Andersson bygg & inredning Ab
11667
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 500 - 500 000 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.