Peo Karlsson Bygg ABs profilbild

Peo Karlsson Bygg AB

Om oss

Vi är ett företag inom bygg och renoveringsbranschen som värdesätter kvalité och snabbhet vilket ger nöjda och återkommande kunder. Vi jobbar mestadels med renovering av badrum, kök, bastu men vi utför också större byggprojekt. Vi utgår från Österåker men har hela Storstockholm som arbetsplats.

Tjänster som erbjuds:

Anläggande av undergolv, Badrumsrenovering, Bygga till fler rum, Bygge av garage, Byggföretag, Design & konstruktion av gästhus, Design av entré, Design och anläggning av veranda, Design och konstruktion av lada, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Förrådsdesign och konstruktion, Hemrenovering, Installation av dusch, Installation av fönsterkarm, Kakelmontering, Konstruktion av små hus, Köksrenovering, Lägga trägolv, Läggning av nytt tak, Montering av bänkskiva, Montering av fasadpanel, Montering av gipsvägg, Montering av skjutdörrar, Montering av trappor, Monteringsfärdiga hus, Nybyggnation, Platsbyggda skåp, Pärlspont, Reparation av fasadpanel, Reparation av kakel, Rivning, Tillbyggnad för modulhem, Uppbyggnad av carport, Utbyggnad av hemmet, Vindsrenovering, Väggutjämning

Område för tjänster

Åkersberga

Utmärkelser:

https://www.bkr.se/medlemsforetag/peo-karlsson-bygg-akersberga-ab/788901/

Expertinformation:

BKR

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Peo Karlsson Bygg AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Kontakta Peo Karlsson Bygg AB
18432
Åkersberga
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.